Op zondag 22 januari 2017 hebben we onze eerste KattenKnuffelDag georganiseerd. Geïnteresseerden op onze wachtlijst hebben die dag doorlopend de gelegenheid om kennis te maken met ons en onze katten en wij met hen. Er is voldoende tijd om vragen te stellen, van alles uit te leggen en om rond te kijken. Natuurlijk wordt deze dag vooral gebruikt om onze katten te bekijken, te knuffelen, te aaien en met ze te spelen. Degene die graag de allergie wil testen heeft alle gelegenheid. Iedereen ziet ze op de manier zoals ze ook met ons leven, gewoon in huis dus en in onze riante afgezette tuin waar ze met elkaar spelen, rennen, ravotten en achter muisjes en vlinders aangaan. Wij vonden het een geslaagde dag en wij zullen dit soort dagen zeker in de toekomst vaker organiseren!

No Comments

unknownunknown-2Voor een fotoshoot hebben onze Lina en Tuul (Tallulah) hun mooiste pose mogen neerzetten. Wat hebben ze het goed gedaan zeg, ze deden precies wat de klant hoopte dus iedereen blij. Het resultaat mag er zijn!

No Comments

14918789_582448741940307_6625314632117659788_oZondag 30 oktober 2016 heeft Bjor met zijn 8 maanden oude leeftijd de BIV gepakt èn de BIS. Hij liet 6 geselecteerde Siberische katers achter zich! Trots op onze knappe vent!

No Comments

Bjor 19Katertje Bjor Valentino van Moya Dorogaya, op 14 februari 2016 geboren, gaan we bijhouden. Als opvolger van zowel zijn mama Cleopatra Kamaris als zijn papa Timo the Kindly Nature brengen we twee prachtige Russische en goed geteste lijnen bijeen waarmee onze cattery absoluut versterkt wordt. Ook zal dit katertje een waardevolle bijdrage zijn aan de genenpool van ons ras. We hopen dan ook dat hij te zijner tijd voor mooie en gezonde nakomelingen zal zorgen.

No Comments

Schermafbeelding 2015-09-16 om 14.46.43Super leuk artikel over Sara Kroos die 3 katten van ons heeft èn waarmee ik samen een boek heb geschreven dat medio oktober verschijnt! Lees het hele artikel hier!

No Comments

Einstein 36Op 12 september 2015 hebben Georg en Ilka van cattery Victor’s uit Duitsland onze nieuwe aanvulling op onze cattery gebracht. Deze zeer flinke black silver tabby spotted met wit kater komt ons katerbestand versterken en we hopen dat hij uitgroeit tot een prachtige grote kater. Zijn karakter is fantastisch, wat een knuffelkont!

No Comments

Rafi 06Op de show in Vlodrop van 15 maart 2015 heeft Rafi Zabor van Moya Dorogaya zijn 3de CACE punt behaald en mag zichzelf met recht en prachtige keurrapporten Europees Kampioen noemen! Trots op onze mooie, lieve kerel!

No Comments