Nest 2017 van Freya

freyaenstijn

moeder Freya x vader Stijn

Op 23 juni 2017 is Freya bevallen van 4 kittens! Het zijn 3 katertjes en een poesje en mooi verdeeld in 2 neva’s en 2 siberen. 

Freya is een rustige en lieve poes die meer afwachtend is dan het voortouw neemt. Ze zal geen moment onbenut laten om achter je laptopscherm te gaan liggen of op je schoot te kruipen. Voor Freya zal het haar eerste nest worden. Stijn is een allemansvriend en een grote knuffelkont. Met recht groot want Stijn is echt een grote imposante kater met een knuffelgehalte van een grote teddybeer. Stijn is al vaker papa geweest en zal Freya hier prima in bijstaan.

Freya komt uit ouders die zich de laatste jaren hebben bewezen als zeer aangename katten. Met zowel haar papa Timo als haar mama Cleo hebben wij goede ervaring qua karakter èn qua looks. We hebben vorig jaar daarom een bewuste keuze gemaakt om de combinatie van Timo en Cleo nog een keer te herhalen. We wilden in eerste instantie alleen een katertje uit dat nest behouden. Dat hebben we gedaan met Bjor. Uiteindelijk hebben we besloten om ook zijn zus Freya bij ons te houden. Op die manier hebben we 2 opvolgers uit mooie ouders met een geweldig karakter èn waarvan de lijnen al langer getest zijn. 

De namen van de kittens hebben de betekenis van liefde, net zoals hun mama Freya die geboren is op Valentijsdag, 

Nayley

Lowell

Navid

 

Luben