Nest 2017 van Nala

leiaenmilani

moeder Nala x vader Osip

Op 3 mei 2017 is Nala bevallen van 3 neva masquerade kittens, 2 poesjes en 1 katertje. Nala beviel precies tegelijk met Leia en dat vonden wij zeer speciaal.

Nala is bij ons geboren, is een dochter van Iva Yalena en Rafi Zabor en een kleindochter van onze allereerste neva masquerade, poes Gemeike. Nala is niet alleen mooi, ze is ook heel erg lief en aanhankelijk en ligt erg graag bij je. Voor Nala is dit haar laatste nest, wij gaan haar herplaatsen met een van haar kittens. Om de lijn van Nala voort te zetten en gebruik te maken van de mooie Russische lijnen van Osip zullen wij zelf een poesje uit dit nest bij gaan houden. We zijn nog bofkonten ook want kunnen kiezen uit maar liefst twee poesjes!

Osip is geboren in Rusland en door Valeria geïmporteerd naar België. Hij is een knappe, forse en imposante neva kater met een zachtaardig, vriendelijk karakter en een hoog knuffelgehalte. Zijn ogen zijn diepzeeblauw en zijn vacht zoals het hoort, stug, halflang met goede dekharen. Hij komt uit oude Russische lijnen die niet veel in Europa voorkomen. We denken hiermee een goede bijdrage te leveren aan de genenpool.

De namen van de kittens zijn Russisch, als eerbetoon aan papa Osip. De poesjes hebben hun 2de naam te danken aan hun oma Iva Yalena.

Zhenya

Danil

Vanya