Verwacht Nest 2017 van Nala

leiaenmilani

moeder Nala x vader Osip

Nala en Osip hebben enkele dagen bij elkaar doorgebracht en ze vonden elkaar erg lief! Als alles naar wens verloopt verwachten wij rondom 2 mei 2017 kittens!

Nala is bij ons geboren, is een dochter van Iva Yalena en Rafi Zabor en een kleindochter van onze allereerste neva masquerade, poes Gemeike.

Nala is niet alleen mooi, ze is ook heel erg lief en aanhankelijk en ligt erg graag bij je. Voor Nala is dit haar laatste nest, wij gaan haar herplaatsen met een van haar toekomstige kittens. Op die manier heeft ze toch een maatje, want daar heeft ze behoefte aan, en kan ze verder genieten van haar leven.

Osip is geboren in Rusland en door Valeria geïmporteerd naar België. Hij is een knappe, forse en imposante neva kater met een zachtaardig, vriendelijk karakter met een hoog knuffelgehalte. Zijn ogen zijn diepzeeblauw en zijn vacht zoals het hoort, stug, halflang met goede dekharen. Hij komt uit oude Russische lijnen die niet veel in Europa voorkomen. We denken hiermee een goede bijdrage te leveren aan de genenpool.

Nala en Osip zijn beide neva masquerade waardoor er in dit nest alleen neva masquerade kittens geboren zullen worden. De kittens kunnen eventueel nonagouti (effen) zijn, we weten niet of Nala dit gen draagt dus dat is nog even een verrassing. Osip draagt naast nonagouti ook verdunning waardoor de verdunde kleuren tot de mogelijkheid behoren. Om de lijn van Nala voort te zetten en gebruik te maken van de mooie Russische lijnen van Osip zullen wij zelf een poesje uit dit nest bij gaan houden. Hopelijk zal er in ieder geval één poesje geboren worden!

De mogelijke kleuren van de kittens kunnen zijn:
katers: seal (silver) tabby point, seal (smoke) point, blue (silver) tabby point, blue (smoke) point, red (silver) tabby point, red (smoke) point, crème (silver) tabby point, crème (smoke) point en alles eventueel met wit.
poesjes: seal (silver) tabby point, seal (smoke) point, blue (silver) tabby point, blue (smoke) point, seal (silver) torbie point, seal tortie (smoke) point, blue (silver) torbie point, blue tortie (smoke) point en alles eventueel met wit.

Stamboom van de kittens