Verwacht Nest 2017 van Yoly

leiaenmilani

moeder Yoly x vader Bjor

Yoly is een prachtige tortie poes en helemaal ‘in love’ met onze dochter, die twee zijn twee handen op één buik. Yoly is een vrolijk en actief huppeltrutje met een eigen willetje. Knuffelen kan ze als de beste maar alleen met diegene die haar aanstaat. 

Bjor is vreselijk lief, erg aanhankelijk en heel aanhalig. Zijn uiterlijk is ondanks dat het geen zwaargewicht is imposant te noemen. Bjor straalt uit wat wij graag in een sibeer zien, zowel qua looks als karakter. 

De kittens van Yoly van vorig jaar die ze samen met onze kater Stijn kreeg zijn een jaartje oud en de meeste hebben het actieve karakter van mama en het hoge knuffelgehalte van papa. Omdat we nog wat extra kracht willen toevoegen hebben we dit jaar gekozen voor onze kater Bjor. We zijn zeer benieuwd of hetgeen wij in gedachte hebben ook uit gaat komen bij deze kittens. In elk geval zal het voor Bjor zijn eerste nest gaan worden en dat is natuurlijk extra spannend!

Er kunnen in dit nest enkel siberen kittens geboren worden omdat Bjor het neva masquerade gen niet draagt. De kittens kunnen zowel effen als tabby zijn maar zonder verdunning omdat Yoly geen verdunning draagt.

De mogelijke kleuren van de kittens kunnen zijn:
katers: black (silver) tabby, black (smoke), red (silver) tabby, red (smoke) en alles eventueel met wit.
poesjes: black (silver) tabby, black (smoke), black (silver) torbie, black tortie (smoke) en alles eventueel met wit.

Stamboom van de kittens