Onze kittens en planning

PLANNING 2017
Onze katers en de meeste van onze poezen zijn dit jaar (wederom) in Wageningen echografisch getest op HCM, PKD en CIN en zijn FIV en FeLV negatief getest. Hoewel het kittenseizoen bijna voorbij is hebben we nog één klein nestje van Leia en is onze Tuul zwanger van Bjor.

Onze wachtlijst is momenteel gesloten, u kunt zich dus niet meer aanmelden. Zodra onze wachtlijst weer plekken beschikbaar heeft zullen wij dat op deze pagina laten weten.

PLANNING 2018
Wij plannen in 2018 nestjes met een aantal van onze poezen. De precieze combinaties van poes en kater weten we nog niet helemaal, daar gaan wij de komende tijd eens rustig over nadenken. Als Moeder Natuur geen verrassingen in petto heeft dan zullen Leia, Yoly, Lina, Vanya en wellicht Tallulah in de loop van 2018 kittens mogen krijgen. Onze beide katers, Stijn en Bjor, zullen hiervoor hun diensten mogen inzetten. Voor één van onze poezen plannen wij een kater van een andere catty. De nieuwe planning zal te zijner tijd op deze pagina worden aangevuld.

Nest moeder vader planning
Nest Leia 2017
(voor meer info klik hier)

Ch. Leie Leilani van Moya Dorogaya Gr. Int. Ch. Vicktor’s Einstein Op 13 oktober 2017 kittens zijn er 2 kittens geboren.

De kittens zijn in optie.

Verwacht nest Tallulah 2017
(voor meer info klik hier)

Tallulah Tosho van Moya Dorogaya Int. Ch. Bjor Valentino van Moya Dorogaya Wij verwachten rond 1 december 2017 kittens.

De wachtlijst is gesloten.