Nest 2020 van Hannah

moeder Hannah x vader Odin

Na enig twijfelen en nadenken hebben we uiteindelijk besloten om Odin als partner voor Hannah in te zetten. Jammer genoeg is het de eerste keer niet gelukt. Inmiddels is Hannah opnieuw krols geweest en heeft weer een paar dagen samen met Odin mogen doorbrengen. Fingers crossed! 

Hannah is de 5de generatie poes uit deze lijn, haar overovergrootmoeder Gemeike, was zelfs onze eerste neva masquerade poes. We zijn trots op deze lijn en we zijn heel blij dat Hannah haar moeder Leia heeft opgevolgd.
Hannah is een rustige, lieve poes die lekker haar eigen gang gaat maar op zijn tijd heel erg graag bij ons komt liggen knuffelen.  Alleen van oppakken is ze niet zo gediend.

Odin komt uit Beaverton (OR), USA en is een stevige, forse rode kater met dikke poten en een zacht karakter. Hij is knuffelig, ligt graag op schoot en krijgt liefst veel aandacht. Het is een rustige kater maar kan ook heerlijk spelen en rennen door onze afgesloten tuin. Hangen over je schouder om rond te kijken kan deze knappe kerel langer volhouden dan wij.

Stamboom van de kittens

Mogelijke kleuren van de kittens:
katers: black tabby met of zonder wit
poesjes: black torbie met of zonder wit