Nest 2020 van Lina

moeder Lina x vader Odin

Lina en Odin hebben een date gehad, nu moeten we nog even afwachten of het is geslaagd. In dat geval verwachten we rondom 17 april 2020 kittens van deze twee.

Lina is voor ons een bijzondere poes omdat ze de vierde generatie is uit de lijn waarmee onze cattery is begonnen; met haar overgrootmoeder Chylla! Van hieruit zijn we verder gegaan met haar grootmoeder Lena en daarna met haar moeder Noortje. De papa van Lina, Timo, is een andere lijn die ons zeer dierbaar is. Het is dus niet zomaar dat wij Lina in onze cattery hebben gehouden. Deze lijn geeft ons door zijn stabiliteit veel rust. Lina is een prachtige poes met groene ogen en is waanzinnig lief.

Odin komt uit Beaverton (OR), USA en is een stevige, forse rode kater met dikke poten en een zacht karakter. Hij is knuffelig, ligt graag op schoot en krijgt liefst veel aandacht. Het is een rustige kater maar kan ook heerlijk spelen en rennen door onze afgesloten tuin. Hangen over je schouder om rond te kijken kan deze knappe kerel langer volhouden dan wij.

Stamboom van de kittens

Mogelijke kleuren van de kittens:
katers: black (silver) tabby (met wit), black (smoke) (met wit), blue (silver) tabby (met wit), blue (smoke) (met wit)
poesjes: black (silver) torbie (met wit), black (smoke) tortie (met wit), blue (silver) torbie (met wit), blue (smoke) tortie (met wit)