Nest 2020 van Lina

moeder Lina x vader Lav

We hebben onze plannen aangepast en besloten dat we Lina niet met Odin maar met Lav verparen. Het vorige nest is dit ook uitstekend bevallen en inmiddels weten we dat de kittens uit dat nest super lief en sociaal zijn en ook nog eens erg mooi. De dekking heeft recentelijk plaatsgevonden en mocht deze geslaagd zijn, dan verwachten we rondom 25 mei 2020 kittens!

Lina is voor ons een bijzondere poes omdat ze de vierde generatie is uit de lijn waarmee onze cattery is begonnen; met haar overgrootmoeder Chylla! Van hieruit zijn we verder gegaan met haar grootmoeder Lena en daarna met haar moeder Noortje. De papa van Lina, Timo, is een andere lijn die ons zeer dierbaar is. Het is dus niet zomaar dat wij Lina in onze cattery hebben gehouden. Deze lijn geeft ons door zijn stabiliteit veel rust. Lina is een prachtige poes met groene ogen en is waanzinnig lief.

Clavka, oftwel Lav, hebben wij uit Siberiƫ laten overkomen en is dus met recht een Siberische Kat. Lav is een hele rustige, lieve en aanhankelijke kater die graag een aaibeurt krijgt. Lav is de makkelijkste kater die we ooit hebben gehad, hij vindt alles best, wat een lieverd is het! Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch imposant en indrukwekkend.

Stamboom van de kittens

Mogelijke kleuren van zowel de katers als de poesjes:
black (silver) tabby (met wit), black (smoke) (met wit), blue (silver) tabby (met wit), blue (smoke) (met wit)