Nest 2020 van Vanya

leiaenmilani

moeder Vanya x vader Stijn

Omdat de vorige twee nestjes van Vanya en Stijn zeer geslaagd waren in zowel karakter als in uiterlijk, hebben we besloten om deze combinatie nog een laatste keer te herhalen. Iets eerder dan we in eerste instantie in gedachte hadden maar dit wordt zeer waarschijnlijk het laatste nest van onze Stijn. We verwachten rondom 6 april 2020 kittens van dit knappe stel.

Vanya is bij ons in de cattery geboren net als haar mama Nala en oma Iva. Van haar oma heeft Vanya haar tweede naam gekregen, Yalena. Vanya is een grote en stevige poes met een enorm lief en aanhankelijk karakter hoewel ze op haar tijd ook haar mannetje staat. 

Stijn is een grote, stevige sibeer en een nog grotere knuffelkont. Zijn ogen zijn prachtig van kleur. Stijn draagt het neva-gen waardoor hij samen met Vanya Neva Masquerade kittens kan geven. Stijn is net zo imposant als lief, hij is mijn allergrootste vriend!

Stamboom van de kittens

De mogelijke kleuren van de kittens, zowel katers als poesjes:
black (silver) tabby (met wit), seal (silver) tabby point (met wit), blue (silver) tabby (met wit), blue (silver) tabby point (met wit)